ALVA NATURKOSMETIK

alva - Frumuseţe Naturală

alva este în fruntea cercetărilor cu privire la produsele organice de îngrijire a pielii de mai bine de două decenii. Noi credem că experienţa acumulată în acest timp ne-a permis să avem realizări remarcabile. Fiind unul dintre jucătorii cheie din industrie, scopul nostru este de a continua cercetarea cu privire la ingredientele naturale cu un nivel crescut de eficienţă, precum şi să ramânem fideli maximei noastre duale referitoare la produsele agreate atât de piele, cât şi de mediul înconjurător.. Produsele noastre au fost dezvoltate cu ajutorul experientei şi expertizei noastre, asigurându-ne că sunt atât de delicate cu mediul înconjurător pe cât sunt de delicate cu pielea dvs.

alva a lansat cu mândrie COLEUR, linia noastră nouă, inovatoare de produse de machiaj organice certificate. Am lansat pentru prima data în lume şamponul nostru organic cu Cofeină, o cremă care ajută în lupta împotriva Eczemei Atopice, o cremă împotriva celulitei, şi nu în ultimul rând, o cremă foarte eficientă, intensivă de îngrijire pentru toată familia. Aceste produse noi au demonstrat la testele clinice că au un înalt grad de eficienţă şi suntem convinşi că oferim clienţilor noştrii unele dintre cele mai eficiente produse organice de îngrijire a pielii disponibile în prezent. Bine aţi venit în lumea alva!

Standarde alva:

Certificaţi ECOCERT pentru Siguranţa dumneavoastră

Pentru a arăta clientului o imagine clară a ceea ce încearcă să obţină şi ofere alva, am decis să ne certificăm toate produsele de către cel mai remarcabil certificator de produse organice din lume, Ecocert. Această garanţie din partea unui organ de certificare independent asigură un nivel înalt de transparenţă, susţinând mai departe garanţia alva de puritate şi calitate. Majoritatea gamelor noastre de produse a beneficiat deja de logo-ul Ecocert, iar restul vor urma în curând. alva este primul fabricant german de produse cosmetice naturale care urmează liniile directoare stricte ale Ecocert, atât în domeniul produselor de îngrijire, cât şi al cosmeticelor decorative, gama noastră completă de produse de machiaj fiind certificată din punct de vedere organic de Ecocert.

Căutaţi Simbolurile Cheie:

Pentru a oferi clienţilor informaţii clare şi simple despre produsele noastre şi despre puritatea lor, am conceput ceea ce noi numim Simboluri Cheie; acestea fac caracteristicile esenţiale ale produselor noastre uşor de interpretat şi înţeles. Noi vrem să oferim clienţilor noştri informaţii rapide, concise şi exacte despre produsele noastre, care subliniază următoarele aspecte:

Alva Coleur - frumuseţea re-inventată!

Alva vă prezintă cu mândrie Coleur, linia inovatoare de produse de machiaj. Coleur este un amestec de culori excitante, la care te aştepţi de la marile branduri de produse de machiaj, dar adevărata noastră inovaţie constă în ingrediente: ele conferă efecte pozitive, de întărire şi stimulare a sistemului imunitar; sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, şi au reale beneficii anti-îmbătrânire.

Seria Coleur, un vechi cuvânt francez pentru tonalitate cromatică, combină tehnica actuală cu metodele tradiţionale şi impune noi standarde în domeniul cosmeticii decorative: culori senzaţionale, ce se menţin timp îndelungat şi se aplică uniform, şi care întăresc totodată sistemul imunitar, dar nu irită nici măcar pielea sensibilă.

Wellmune este o pudră naturală rezultată din drojdia de bere. Ajută la întărirea sistemului imunitar, având de asemenea un efect puternic anti-îmbătrânire. Wellmune, patentat de peste 40 de ori, a câştigat în 2007 Premiul pentru inovaţie Food Expo Innovation Award datorită înaltei sale eficienţe dovedite clinic şi înaltului grad de inovaţie. Aceasta face ca Wellmune, cu îmbunătăţirile sale semnificative în regenerarea pielii şi întărirea sistemului imunitar, să fie un ingredient ideal în produsele cosmetice.

GAMA CU CĂTINĂ ALBĂ - S A N D D O R N

Sistemul perfect anti-îmbătrânire. Piele cu aspect mai tânăr în mod natural, cu catină albă organică.

Uleiul presat la rece, obţinut din boabe de cătină albă organică, este unul dintre cele mai preţioase uleiuri din plante. Încă din timpuri străvechi a fost lăudat pentru puterea sa împotriva efectelor razelor UV şi pentru proprietăţile sale de îngrijire a pielii. Cătina albă este bogată în pro-vitamina A, vitamina E şi acizi graşi nesaturaţi, precum omega 7 şi rar întâlnitul acid palmitoleic. De aceea, produsele cu catină albă sunt ideale pentru tenurile mature cu tipuri de piele uscată şi normală, care îşi pierd din ce în ce mai mult abilitatea de a menţine umiditatea. Combinat cu ingrediente active, selectate pentru o armonie optimă, precum ulei de jojoba, unt de cupuaçu, lăptişor de matcă, unt de shea şi acid hialuronic, alva a dezvoltat produse cosmetice organice de prim rang, intens hrănitoare, foarte eficiente pentru femeile cu gusturi rafinate.

Studiile noastre dermatologice

Crema Hidratantă şi Crema de Noapte: După patru săptămâni de aplicare rezultă o umiditate crescută cu 76%, adâncimea ridurilor fiind redusă cu 29,3%.

Ulei pentru Piele: După patru săptămâni de aplicare rezultă o umiditate crescută cu 69%, adâncimea ridurilor fiind redusă cu 21%.

Loţiune de Corp: După patru săptămâni de aplicare nivelul de umiditate al pielii creşte cu 63%, adâncimea ridurilor fiind redusă cu 21%.

GAMA PENTRU BĂRBAŢI - ALVA F O R H I M

Cosmetice Naturale Inovatoare pentru Bărbaţi

Faris Al Sultan, Campionul Mondial Hawaiian la Iron Man din 2005, este expus în fiecare zi la solicitări extreme pentru piele, datorită soarelui şi clorului din apă. El apelează la alva For Him. Cosmeticele naturale alva au dezvoltat gama inovatoare de Cosmetice Naturale cu Sistemul de Hidratare - alva Tropic-Hydrating System - pentru cerinţele speciale ale pielii bărbaţilor. Amestecul de ingrediente active (unt de cupuaçu şi ulei de andiroba, unt organic de shea, ulei organic de Jojoba, ulei organic din seminţe de strugure şi vitamina E naturală), îmbunătăţeşte conţinutul de umiditate al pielii şi luptă împotriva îmbătrânirii premature a pielii.

Declaraţie de Calitate:

alva utilizează uleiul nefiltrat din seminţe de struguri. Conform unui studiu efectuat de Universitatea Weihenstephan, acesta conţine mai mulţi antioxidanţi şi ajută la lupta împotriva radicalilor liberi mai bine decât uleiul filtrat din seminţe de struguri. Aceasta înseamnă o protecţie crescută împotriva îmbătrânirii pielii şi a efectelor dăunătoare ale razelor UV.

Acidul hialuronic:

Pe măsura ce pielea îmbătrâneşte, îşi pierde elasticitatea. Acidul Hialuronic este un element cheie în structura pielii, dar de la varsta de 40 de ani, pielea conţine numai 60 % din cantitatea iniţială de acid hialuronic. alva ajută la refacerea elasticităţii pielii cu ambele game de produse, For Him şi Sanddorn, hrănind pielea cu extract de acid hialuronic pur, de origine vegetală.

GAMA R H A S S O U L - cu argilă minerală vulcanică din Maroc

Piele Frumoasă şi sănătoasă

Are grijă de pielea cu pete, pielea grasă şi mixtă. Gama de produse alva Rhassoul a fost dezvoltată iniţial pentru a curăţa pielea cu probleme. Ingredientele sunt echilibrate pentru a asigura o curăţare eficientă a pielii cu pete sau a pielii mixte, care are tendinţa de a deveni rapid uleioasă. Dacă se foloseste regulat, aspectul pielii se îmbunătăţeşte remarcabil: petele şi punctele negre dispar, iar elasticitatea pielii se măreşte considerabil. Datorită faptului că gama Rhassoul nu conţine agenţi de curăţare sintetici, este perfectă pentru cei alergici la agenţii tensioactivi.

Ce este Rhassoul?

Rhassoul este o argilă minerală vulcanică din Maroc. Extragerea atentă, la rece, a acesteia transformă Rhassoul într-o pudră ultrafină, care penetrează porii şi depozitează preţioasele minerale în piele, în timp ce îndepărtează particulele de praf, metalele grele şi bacteriile care pot cauza infecţii. Rezultatul este o curăţare în profunzime a porilor, cum nu aţi mai experimentat până acum.

Studiile noastre Dermatologice

După două săptămâni de folosire a produselor de îngrijire a pielii Rhassoul, s-a observat o reducere de 24,5% a anomaliilor pielii (puncte negre, pete, acnee, etc), mărindu-se până la 85,2% după patru săptămâni. În această perioadă conţinutul de umiditate al pielii va creşte cu 86,6%, uleiul de la suprafaţa pielii (sebum) va scădea cu 23,7%, iar elasticitatea pielii se va îmbunătăţi cu 85%.

DEODORANTELE ALVA C R Y S T A L

Delicate cu pielea dvs. - eficienţă optimă

Deodorantele alva Crystal sunt obţinute exclusiv din cristale care s-au dezvoltat în mod natural pe cânepă. Aceste cristale, obţinute după o foarte lungă perioadă de cultivare, au o putitate medicinală neobişnuită, confirmată de universităţile din Osnabrück şi Weihenstephan. Aceasta vă garantează cel mai înalt grad de toleranţă a pielii şi protecţie împotriva formării bacteriilor producătoare de mirosuri neplăcute. Deodorantele alva nu conţin aluminiu, parabeni sau alcool.

Îngrijire & wellness

alva Naturkosmetik vă oferă soluţia perfectă pentru îngrijirea pielii. Seriile de produse sunt concepute în aşa fel încât să se plieze optim nevoilor diferitelor tipuri de ten sau regiunilor variate ale corpului.

Seria For Him este preferată de către campionul mondial la triatlon pe distanţă lungă Faris Al-Sultan. El ştie care sunt efectele soarelui şi clorului în exces asupra pielii intens solicitate.

Rhassoul este extrem de eficient în cazul tenului gras şi mixt, iar folosirea zilnică combate stresul şi răsfaţă simţurile cu parfumuri vibrante.

La toate acestea se adaugă balsamul original alva şi deodorantele Kristall alva, ambele inovaţii ale casei alva. Deodorantele se găsesc pe piaţă sub formă fluidă din anul 1993; de atunci am vândut milioane de bucăţi şi nu avem cunoştinţă despre niciun fel de probleme de incompatibilitate ale acestui produs cu pielea.

GAMA CU CĂTINĂ ALBĂ - S A N D D O R N

GAMA PENTRU BĂRBAŢI - ALVA F O R H I M

GAMA R H A S S O U L - cu argilă minerală vulcanică din Maroc

DEODORANTELE ALVA K R Y S T A LL

PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA PICIOARELOR

CREMA ANTI-CELULITICĂ

CREMA PENTRU NEURODERMATITĂ SALVA-DERM

ŞAMPOANE

Make-up natural

Gama Alva Coleur - frumuseţea re-inventată!

Gama One Earth: Ediţia Green Equinox - Pudre minerale multifuncţionale

Natura a creat pentru noi o abundenţă de culori incredibile, şi puţine lucruri în lume sunt atât de variate precum multitudinea de nuanţe de pe Pământ. Paleta bogată de culori a naturii reprezintă sursa noastră de inspiraţie, şi sperăm că, la rândul ei, vă va stimula şi dumneavoastră creativitatea.

Green Equinox este o gamă versatilă şi uşor de utilizat, este 100% vegană, şi este certificată organic conform celor mai stricte standarde internaţionale. Ca un tribut adus varietăţii de culori uimitoare oferite de natură, gama Green Equinox, folosită în combinaţie cu imaginaţia dumneavoastră, nu cunoaşte limite. Green Equinox - o inovaţie în domeniul machiajului mineral.

Produsele Green Equinox se prezintă sub formă de turnuri a câte patru recipiente transparente ce se înşurubează împreună pentru a facilita păstrarea şi transportul lor. Fiecare turn poate fi descompus, iar recipientele pot fi combinate câte două, trei, sau luate individual, în funcţie de nevoia şi dispoziţia dumneavoastră. Patru dintre aceste seturi au fost create pentru nuanţe specifice ale tenului şi împrumută numele anotimpurilor schimbătoare - primăvara, vara, toamna şi iarna. De asemenea, mai există două seturi universale, ce pot fi adaptate oricărui tip şi nuanţă de ten.

Ce este un produs multifuncţional? Această denumire se referă la produsele ce au diverse aplicabilităţi. Spre exemplu, puteţi folosi Green Equinox pentru machiajul ochilor, al buzelor, al obrajilor sau al unghiilor - alegerea este în totalitate a dumneavoastră. Dumneavoastră alegeţi textura, nuanţa şi culoarea pentru orice ocazie şi pentru orice stare de spirit - este un produs uşor de utilizat, ce nu necesită accesorii costisitoare şi numeroase produse secundare.

Ca fard de pleoape. Folosind un aplicator sau o pensulă pentru pleoape, luaţi cantitatea necesară de pudră din recipient, apoi scuturaţi uşor pensula lovind-o de marginea vasului pentru a înlătura excesul de pudră. Dacă doriţi să obţineţi o culoare mai intensă, aplicaţi pudra cu ajutorul unei pensule sau al unui aplicator uşor umezit.

Ca şi creion contur ochi. Umeziţi un creion contur ochi şi adăugaţi cantitatea necesară de pudră, apoi amestecaţi pe dosul palmei pentru a obţine o textură lichidă, pe care o veţi aplica în mod obişnuit. Puteţi amesteca pudra cu apă sau puteţi folosi un gel, precum gelul de Aloe Vera, ca bază pentru culoare.

Ca fard iluminator. Folosind o pensulă, luaţi din recipient cantitatea necesară de pudră, îndepărtaţi excesul de pe pensulă lovind-o uşor de marginea vasului, şi continuaţi aplicarea ca şi cum aţi folosi un iluminator obişnuit.

Ca luciu de buze. Adăugaţi puţină pudră într-un luciu de buze transparent sau cu o nuanţă discretă, şi amestecaţi bine înainte de aplicare cu ajutorul unui beţişor cu vată pentru urechi sau a unui aplicator. Puteţi de asemenea să vă pregătiţi o cantitate mai mare de luciu de buze, adăugând o cantitate mai mare de pudră şi de luciu de buze într-un recipient nou.

Ca ruj de buze, tuş pentru buze. În funcţie de consistenţa şi intensitatea culorii dorite, puteţi folosi pudra fie în combinaţie cu un gel, precum gelul de Aloe Vera, sau cu puţină apă, fie aplicând-o direct pe buze cu ajutorul unei pensule sau a degetelor.

Ca lac de unghii. Adăugaţi cantitatea dorită de pudră într-un lac de unghii incolor, şi agitaţi bine recipientul, până obţineţi o culoare uniformă. Cu produsele unice Green Equinox, acum vă puteţi asorta nuanţa buzelor sau a fardului de pleoape cu cea a unghiilor folosind aceeaşi pudră pentru toate operaţiunile, şi aveţi asigurată nuanţa perfectă pentru orice ocazie.

Sănătate & stare de bine

Pentru a susţine starea dvs. de bine alva naturkosmetik vă pune la dispoziţie un sortiment ales de produse unice, de o calitate excepţională. Uleiul din arbore de ceai alva (Tea Tree) se obţine încă din anul 1996 din culturi biologice controlate, pe plantaţia din Australia a companiei, dar şi din vegetaţie sălbatică.


Vezi toate produsele ALVA din magazinul nostru virtual [ ... ]

Vizitează site-ul oficial ALVA [ ... ]


↑sus