ECO COSMETICS

Acesta este locul în care natura se regaseste în cosmetice.

Cu o experienta de peste 20 de ani în productia de cosmetice naturale, compania Eco Cosmetics si-a propus sa dezvolte o gama completa, certificata organic, de produse de îngrijire, la preturi foarte accesibile. Producator de cosmetice naturale, Eco Cosmetics are în portofoliu peste 20 produse cosmetice organice, de la crema de fata, creme pentru protectie solara, la gel de dus si sampon reparator. Produsele îngrijesc toate tipurile de piele si par, prin combinatii inovative de uleiuri si extracte vegetale.

Dezvoltare si productie de cosmetice organice

Compania Eco Cosmetics a fost înfiintata în 1993 si are sediul central în Laatzen, Germania. Fiind un producator de cosmetice naturale, Eco Cosmetics pune un accent deosebit pe selectia materiilor prime, ca pas esential în obtinerea unui produs finit de calitate. Aprovizionarea cu materii prime se face din diverse regiuni geografice ale lumii, pentru a obtine plante organice crescute în conditii optime de mediu. Compania este subcontractor Demeter si certificata Ecocert.

Toate produsele cosmetice organice din gama Eco cosmetics sunt certificate conform normelor stricte ale Ecocert privind cosmeticele organice. Numai produsele care îndeplinesc toate aceste criterii au voie sa poarte sigla Ecocert!

Pe ambalajul fiecarui produs se regaseste lista completa a ingredientelor (INCI) în engleza si germana, procentul de substante naturale si procentul de ingrediente din agricultura ecologica, precum si date despre originea si calitatea ingredientelor. Toate produsele eco cosmetics sunt 100% naturale. Sunt utilizate numai uleiuri din plante certificate organic, iar în compozitia produselor nu se regasesc parfumuri sintetice (mirosul este obtinut din uleiuri esentiale), nu sunt folositi agenti de colorare si conservanti artificiali.

Suntem membrii Societatii Vegane. De asemenea, toate produsele sunt vegane, adica nu contin ingrediente de origine animala si nu sunt testate pe animale. Testarile de alergii se realizeaza pe subiecti voluntari. Productie CO2 – neutra: pentru producerea cosmeticelor noastre finantam reîmpadurirea unei zone corespunzatoare de padure prin Prima Klima e.V. Controlul continuu al calitatii garanteaza valoarea superioara constanta a produselor noastre.

încrederea este importanta, controlul însa este esential...

Baby&Kids – gama de cosmetice organice creata special pentru pielea sensibila a bebelusilor si copiilor – doar ce-i mai bun pentru copilul tau!

Pentru o piele sanatoasa si frumoasa!

Laboratoarele Eco Cosmetics au creat produse care vizeaza nevoile speciale ale pielii delicate a bebelusilor si copiilor. De la crema de corp si spuma de baita, pâna la crema cu protectie solara, ne-am gândit la tot, pentru ca tu sa poti îngriji cel mai bine pielea si parul bebelusului sau copilului tau.

Gama noastra de produse speciale pentru bebelusi si copii Baby&Kids contine extracte esentiale de rodie si catina. Rodia a fost cultivata din antichitate pentru consum si pentru beneficiile aduse sanatatii oamenilor. în multe culturi rodia, era un simbol sacru ce reprezenta imortalitatea si fertilitatea. Ingredientele din rodie intensifica gradul de hidratare a pielii.

în regiunile aisatice de unde provine, catina a fost utilizata de secole ca si planta medicinala. Fructul de catina are un continut foarte bogat în vitaminele A, C si E. Extractele de catina utilizate în produsele noastre calmeaza si protejeaza pielea sensibila, mentinând-o fina si delicata.

Produsele cosmetice pentru bebelusi si copii sunt de asemenea indicate pentru adultii cu piele sensibila, alergii, iritatii sau pentru îngrijirea delicata a parului.

Produsele organice din gama pentru bebelusi si copii Baby&Kids:


Vezi toate produsele ECO COSMETICS din magazinul nostru virtual [ ... ]

Vizitează site-ul oficial ECO COSMETICS [ ... ]


↑sus